Pages

Saturday, March 5, 2011


JIWANGAN SEKETIKA DI PD :)

PD..
hari tu aku ngan semue dari
JABATAN REKA BENTU PERINDUSTRIAN UPM
pegi PD untuk 1 program called under construction
actually bende ney dah lame
but not too old dated la :p
last month kitorang pegi sane
sume batch ( 1st, 2nd and 3rd year, lecturers, staf ) pegi sane
hmm serius mase 2h aku tak mau pegi
bukan ape.
d situation mase 2h sangat sangat menekan
dengan sketches tak siap
mock up tade
model hape ntah agy
tensen taw!
but when we arrived kat sane,
aku dapat rase situation will changes
y?
coz i felt dat aku akan dapat keseronokan kat sane
tension aku ilang bile je aku dapat angen laut
hoh!
law kengkawan aku bace specially dayah, cuna, jenik, n acik
fo sure dorang kutok aku suke jiwang!
hahahaha
n aku mengaku memang aku suke layan perasaan
bile mane aku sampai d sebuah tempat yg dipanggil pantai
tau nape?
sebab aku rase laut memang 1 tempat yg paling sesuai untuk kite layan perasaan :D
oke oke kite sambung cerite tadi
sampai je kat sane ngan tengah mengantok + lapau + busan
tapik bile kitorang kumpul
aku rase cam laen
laen kerane aku rase macam 1 perasaan seronok
hah!
1 bende yg aku nak mention kat sini is aku dapat 1 name
name yg akan digunekan sepanjang program kat sane bejalan.
name die is......
MANGKOK TINGKAT!
hahaha
hape daa but i dont mind it coz aku dah mule rase mood sporting aku
actually aku bukan la orang yg suke involve bende bende macam ney
tapik bile pegi uc aku jadik tak kesah pulak tibe tibe
bukan aku tak penah involve sebenanye
mase kat PLKN dolu dolu pon aku ade je telibat aktiviti macam 2h
hurmm
kenangan..
seriously most of time aku epy kat sane
many activities n d most favourite adelah MANDI WAJIB!
hahaha
bucuk giler air die
aku tak tau la hape adunan or ingredient yg dorang (seniors) campor dalam air 2h
:D
mase or saat g2 la akan aku engat sampai bile bile
bile dah mandi wajib, ngan resminye kami warge 1st year IND menjadik ahli keluarge IND :)
suke suke suke!
hahaha
n aku balek ke upm dengan seribu kenangan
kenangan yg still agy ade dalam ati aku :)

WELCOME TO IND WORLD!




No comments:

Post a Comment